Hoppa till innehåll

Nytt datum för Öppet Fjäll

Öppet Fjäll kommer med rådande reserestriktioner från myndigheterna inte att kunna genomföras på utsatt datum, den 27:e juni.

Därför har vi beslutat att flytta till lördagen den 8:e aug. 

Då vi har löpande kostnader under hela året med förberedelser samt lägger en tredjedel av ett “normalårs” anmälningsintäkter på upprustning och utveckling av lederna, så hoppas vi att ni har förståelse för och accepterar nedan givna alternativ för er som redan är anmälda till årets lopp.

  1. Deltagande i Öppet Fjäll den 8:e aug
  2. Genomför ditt Öppet Fjäll valfri dag mellan 27:e juni och 30:e augusti (matpacke, transfer inom Södra Årefjällen, medalj, finisher-BUFF samt avslutningsmiddag på Ottsjö Brygghus ingår).*
  3. Inbyte av startplatsens värde mot valfritt/valfria andra lopp i år (11 att välja mellan).**
  4. 50% av det du betalt i år som presentkort att anmäla dig till något av de 13 lopp vi arrangerar nästa år. Presentkortet måste utnyttjas senast 31:a december i år.
  5. Donera hela avgiften till Fjällmaraton och utvecklingen av lederna.

* Gäller ej under 24:e juli – 2:a aug och 20:e aug – 23:e aug om arrangemangen under Fjällmaratonveckan samt Fjällmaraton Bydalsfjällen genomförs.

** Om du vill springa ett dyrare lopp, dvs “Fjällmaraton 100K” eller “Tour de Fjällmaraton” så kan du byta och betala mellanskillnaden mellan det du betalat för din Öppet Fjäll startplats och priset för det nya loppet.

Om det visar sig att restriktionerna för sommaren hindrar oss att genomföra Öppet Fjäll den 8:e augusti, våra lopp under Fjällmaratonveckan samt Fjällmaraton Bydalsfjällen, så kommer vi någon dag efter att Folkhälsomyndigheten bestämt restriktionerna för sommaren att ge information om vad som gäller samtliga våra lopp 2020.