Distans

8 km

Höjdmeter

⬈ 200 m

⬊ 200 m

Datum

2022-08-04

Starttid

18:00

Start

Ottsjö

Mål

Ottsjö

Start ⮕ Mål

Ottsjö

Ottsjö

Torsdagens masstartslopp innebär en slutpunkt på den öppna tidslöpning som är öppen på samma bansträckning fredagen den 29 juli samt söndag den 31 juli – onsdag den 3 aug.

Ottsjö 8K innebär alltså ett genomförande av leden på tid valfri dag från fredag till onsdag eller deltagande i det avslutande kvällsloppet torsdagen den 4 aug kl 18.00 med vågstarter om 200 löpare.

Alla som deltagit under veckan eller i själva kvällsloppet är med i utlottningen av bilen som sker i anslutning till målgången av kvällsloppet på torsdagen.

Loppet innebär en fortsatt satsning på att bredda fjällöpningen och locka nya deltagare att prova på sporten. Tillsammans med våra partners Överbygg, Ottsjö och KIA laddar vi på med en rejäl morot att ställa sig på startlinjen. Alla som fullföljer loppet under veckan är nämligen med i utlottningen av en bil.

LOPPET

Start och mål vid Fjällmaratoncentret i Ottsjö med en inte alltför tekniskt krävande stig/led på knappt 8 km och en total stigning på ca 200 höjdmeter.

Individuell start valfri dag den 29 juli eller 31 juli – 3 aug kl 10:00 – 18:00 efter uthämtning av tidchip och nummerlapp i Fjällmaratoncentret vid start och målplatsen eller deltagande i ”kvällsloppet” torsdagen den 4 aug.

PRISER

Alla priser inklusive bilen kommer att lottas ut bland fullföljande deltagare. Endast hederspriser till snabbaste tid bland damer respektive herrar delas ut i övrigt.

Förutom bilen blir det en hel del andra intressanta priser från våra partners.

Varmt välkomna till en manifestation för löpning i dess rätta element!

Karta

Partners