Distans

8 km

Datum

2021-07-31

till

2021-08-05

&

2021-08-05

Startposition

Ottsjö

Höjdmeter

200 m

Starttid

21:30

21:30

Målposition

Ottsjö

Torsdagens lopp innebär en slutpunkt på den öppna tidslöpning som är öppen på samma bana från fredagen den 30 juli på samma vackra bansträckning i Ottsjö som ifjol.

Ottsjö 8K innebär alltså ett genomförande av leden på tid valfri dag från fredag till torsdag eller deltagande i det avslutande kvällsloppet torsdagen den 5 aug kl 21.30 med masstart.

Alla som deltagit under hela veckan eller i själva kvällsloppet är med i utlottningen av bilen som sker i anslutning till målgången av kvällsloppet på torsdagen.

Det bli alltså en total resultatlista som vanligt med en prisutlottning av alla priser kring festivalområdet i Ottsjö på torsdagskvällen.

Loppet innebär en fortsatt satsning på att bredda fjällöpningen och locka nya deltagare att prova på sporten. Tillsammans med våra partners Överbygg, Ottsjö och KIA laddar vi på med en rejäl morot att ställa sig på startlinjen. Alla som fullföljer loppet under veckan är nämligen med i utlottningen av en bil.

LOPPET

Start och mål vid Fjällmaratoncentret i Ottsjö med en inte alltför tekniskt krävande stig/led på drygt 8 km och en total stigning på ca 200 höjdmeter.

Individuell start valfri dag mellan 31 juli och 5 augusti kl 10:00 – 18:00 efter uthämtning av tidchip och nummerlappar i Fjällmaratoncentret vid start och målplatsen eller deltagande i ”kvällsloppet” torsdagen den 5 aug.

PRISER

Alla priser inklusive bilen kommer att lottas ut bland fullföljande deltagare. Endast hederspriser till snabbaste tid bland damer respektive herrar delas ut i övrigt.

Förutom bilen blir det en hel del andra intressanta priser från våra partners.

Varmt välkomna till en manifestation för löpning i dess rätta element!

Banbeskrivning

OBS alla bansträckningar är endast preliminära fram tills dess att slutliga beslut inkommit från Länsstyrelsen samt privata markägare.

Karta Ottsjö 8K

Partners