FJÄLLMARATON - VALFRI DAG

Utökning 2020 med konceptet "valfri dag"

För dig som missat att boka startplats i ditt drömlopp i år i och med att anmälan till ordinarie loppdagar nu är stängd, eller inte känner dig bekväm att delta under vecka 31 med den ökade tursim som råder i Årefjällen den perioden, så har vi en lösning. 

I sommar erbjuder vi möjlighet att anmäla sig till eller byta till konceptet “valfri dag” för loppen nedan;

  • Välliste Runt
  • Kvartsmaraton
  • Öppet Fjäll
  • Salomon 27K
  • KIA Fjällmaraton 43K
 

Dessutom har vi Vertikalpasset som innebär att du kan tidsträna på Peak Performance Vertical K under hela sommaren och loppet Ottsjö 8K under hela Fjällmaratonveckan.

Konceptet “valfri dag” innebär att du kan delta i ditt lopp men på egna villkor på valfri dag, med samma tidtagnings- och transferservice som på ordinarie loppdag och du hamnar i den totala sammanställda resultatlistan för respektive lopp som uppdateras löpande under perioden 27:e juni – 30:e augusti. 

Dessutom ingår en avslutningsmiddag på Ottsjö Brygghus i “valfri dag” för de längre loppen Salomon 27K, Öppet Fjäll samt KIA Fjällmaraton.

Under KIA Fjällmaraton Årefjällen perioden 26 juli – 31 juli kan även fri transfer med KIA Fjälltransfer bokas från infoboden på Åre torg i mån av plats för deltagande i valfri dag.

Det är inte möjligt att springa Valfri dag under våra stora loppdagar 25:e juli och 1:a augusti.

Väljer du budget-alternativet vid anmälan, så hämtar du själv och återlämnar tidtagningschip i Fjällmaratoncentret i Ottjsö.

Anmälan till eller byte till “Valfri dag” via länkar nedan.