fbpx

Copper Trail 7K


Till anmälningsidan
Snabbnavigering

Copper Trail 7K  –  Vinn en bil!

Onsdagens lopp, Copper Trail 7K innebär en satsning på att bredda fjällöpningen och locka nya deltagare att prova på sporten. Tillsammans med våra partners Copper Hill, Vivobarefoot och KIA laddar vi på med en rejäl morot att ställa sig på startlinjen. Alla som fullföljer loppet under onsdagskvällen är nämligen med i utlottningen av en bil i form av en KIA Picanto.

 

LOPPET

Det blir den nya mer “familjevänliga” bansträckningen även 2020. Start och mål som vanligt på Åre torg med en inte alltför tekniskt krävande stig/led på 7 km och en total stigning på ca 250 höjdmeter.

Masstart i grupper om 250 deltagare per startvåg var 15:e min. Loppet är öppet för alla deltagare, hela familjen eller kompisgänget.

Första start, Åre Torg kl. 18:00

Se nya bansträckningen här..

PRISER

Alla priser inklusive bilen kommer att lottas ut bland fullföljande deltagare. Endast hederspriser till snabbaste tid bland damer respektive herrar delas ut i övrigt.

Förutom bilen blir det en hel del andra intressanta priser från våra partners.

Vivobarefoot-logo-red-white   är på plats under hela dagen med sitt testcenter.

 

EFTER LOPPET

Prisceremoni på Åre torg med höjdpunkten – vem vinner bilen?

Vi laddar för en skön sommarkväll med strålande väder och full uppslutning från krögarna runt torget med uteserveringar öppna och after run sent in på kvällningen.

Varmt välkomna till en manifestation för löpning i dess rätta element!

 

 

 

Copper Trail 7K ger 1 STI-poäng

X