Snabbnavigering

Boende

Områdesskiss för tävlingscentrum, Trillevallen

Trillevallens Högfjällshotell

Trillevallens Högfjällshotell är centrum för Fjällmaraton och ligger mitt emellan Edsåsdalen och Vålådalen vid foten av Välliste. Till Trillevallen kom de första gästerna redan 1938. Här lever många fina fjälltraditioner och den de vårdar mest ömt av alla är gästfriheten.

Bokningsförfrågan skickas till info@trillevallen.com

Telefon: 0647 – 360 90

www.trillevallen.com

Bergstedts Stugor Trillevallen

Stugby i Trillevallen ca 1 km från målplatsen. Stugorna ligger högt o vackert belägna på Vällistes sydöstra sluttning med vidunderlig utsikt över Anaris fjällmassiv i Vålådalens naturreservat.

www.bergstedtsstugor.se

Info o bokning på tel nr 0647-303 45 eller mail: ragnar.bergstedt@hotmail.com

Bergstedts Fjällstugor Trillevallen

Rejäla stugor till rätt pris, endast ca 1 km från målområdet. Stugorna ligger högt o vackert belägna på Vällistes sydöstra sluttning med vidunderlig utsikt över Anaris fjällmassiv i Vålådalens naturreservat.

bergstedts.nu

Info o bokning på tel nr 070-372 50 17

 

Åre

ch_logo

Copperhill Mountain Lodge

Friköpta bilder till Copperhill.

Copperhill Mountain Lodge är med för andra året och satsar rejält på boendepaketering som Åres enda boendepartner.

Här blandas djärv design, en varm atmosfär, fantastisk utsikt och ett prisvinnande SPA.

Frukosten är på anpassade tider och hotellet ordnar med transport från och till start för de tävlande.

Mer information om våra boendepaket finns här

Telefon: 0647 143 00

 

Vålådalen

Vålådalen

Vålådalen är startplats för KIA Fjällmaraton och Lundhags Öppet Fjäll. Vålådalens Fjällstation har 220 bäddar i dubbel- och fyrbäddsrum, samtliga med dusch och wc, fördelade på tre hus: Tipshuset, Hotellet och Tungården. Runt om på området ligger timrade stugor och lägenheter där resterande bäddar finns. Här finns restaurang och café, bastu & badtunnor, cykeluthyrning och gym.

Info om boendepaket

Telefon: 0647–353 00

Mejl: info@valadalen.se

www.valadalen.se

 

Edsåsdalen

ÖKONFERENS103

Edsåsdalen är starten för Kvartsmaraton samt värd för Minimaraton. STF Edsåsdalen Fjällstation har en rad olika boende alternativ, allt från Vandrarhem med självhushåll, B&B eller  varför inte hel-eller halvpension.

Bastu och pool finns i huvudbyggnaden.  Med över 200 bäddar  fördelat på 4-6-bädds längenheter ,2-bädds och familjerum. Utöver detta har vi även en stugförmedling med 20st stugor. Du bokar ditt boende online eller genom att ringa bokningen.

Länk till boendepaket

Telefon: 0647 – 332 00
Mail: boka@edsasdalen.se

Ottsjö Fjällby

Här bor du mitt i centrum av lederna och vid startplatsen för Salomon 27K. Ottsjö Fjällby har 23 moderna lägenheter/stugor för självhushåll i varierande storlek. Direkt utanför dörren i Ottsjö Fjällby, efter de första 16 km i maratonsträckningen, finns vätskestationen i Ottsjö. En perfekt plats att ha som bas för ditt deltagande och dina supportrar under Fjällmaratonveckan. Lättillgänglig och gott om parkering. Här njuter du/ni av utsikten, miljön och uppmuntrande tillrop från åskådare och anhöriga. Känn pulsen och få ny energi på färden till målet i Vålådalen.

Välkommen till Ottsjö Fjällby ”En Pärla i Årefjällen”.

Telefon: 0647 – 342 10

www.ottsjofjallby.se

 

X