Snabbnavigering

salomon 27K & Suunto Öppet Fjäll

Salomon och Suunto blir nya partners i Fjällmaratonsammanhang inför veckan 2016.

 

Salomon_27K_logo_white_2

höjdprofil_halvmaraton

Salomon blir värd för huvudloppet helg 1, tidigare Halvmaraton, numera Salomon 27K. Ett loppnamn som vi hoppas ska ge en rättvisare bild av loppets längd framförallt.

Det blir funktions-t-shirts från Salomon till alla startande i loppet plus en hel del priser som kommer att lottas ut.

Hederspriser till topp tre i dam & herrklassen samt bästa dam & herr i U23, våra framtida stjärnor inom sporten.

Salomon kommer att vara på plats hela veckan med ett testcenter där ni kan hårdtesta både skor och löparsäckar en vända i terrängen de är gjorda för.

Salomon 27K innebär samma bana som förra årets nya Halvmaraton och tar deltagaren från starten i Ottsjö över tre fjäll, Hållfjället, Grofjället och Välliste, till målet i Trillevallen.

Det blir en löpning längs den fina stig som numera finns, skapad av deltagarna i 2015 års Halvmaraton, genom sin löpning på den nydragna led som till stora delar var obanad terräng premiäråret.

 

sunnto-oppet-fjall

höjdprofil_axa

Samma koncept liksom tidigare år med möjlighet till att springa hela AXA Fjällmaratonbanan med full dricka- och matservice, men utan startrusningen som huvudloppet medför. Valfri starttid mellan 07.00 och 09.00 med tidtagning med alla mellantider och sluttid liksom huvudloppet.

Suunto kommer tillsammans med Salomon vara på plats under veckan med nya produkter för test.

Bland de 200 först anmälda till Suunto Öppet Fjäll kommer en av deras senaste toppmodeller att lottas ut.

 

 

Anmäl dig före årsskiftet för lägre avgift

Har du redan bestämt dig för vilka lopp du ska springa 2018, passa på att anmäla dig innan höjningen den 1:a januari. Nytt för 2018 är att startplatser kan överlåtas mot en avgift. Vår tidigare modell med avanmälan och återköp vid eventuellt fullanmälda lopp har alltså skrotats. För att sälja/överlåta din startplats: 1. Logga in…

Läs mer

Rabatt vid flera lopp

Rabatt vid anmälan till flera lopp En ökad andel löpare vill förlänga sin vistelse under KIA Fjällmaraton Årefjällen och delta i fler än bara ett lopp. Därför har vi tagit fram ett rabattsystem för att göra det lite mer ekonomiskt hållbart att anmäla sig till flera lopp. Är du intresserad av att springa flera lopp…

Läs mer

Fjällmaraton 2018

Fjällmaraton presenterar tre koncept sommaren 2018 Missa inte att bli en del av fjälllöparfesten KIA Fjällmaraton Årefjällen 28 juli - 4 augusti 2018 Anmälan är öppen till samtliga lopp under veckan. Buff Bydalsfjällen  lördagen den 18:e augusti 2018 Fjällmaratonsommaren 2018 inleds dock redan den 30:e juni med Lundhags Öppet Fjäll Missa inte denna smakresa över tre…

Läs mer

Buff Bydalsfjällen 19 aug

Till helgen avgörs fjärde upplagan av Buff Fjällmaraton Bydalsfjällen med sina två banalternativ Buff 50K & 22K PM inför helgens lopp Boka busstransfer från tåg/flyg Östersund här   Välkomna till Bydalsfjällen i helgen som deltagare eller publik!   Filmen från 2016 års arrangemang:

Läs mer

Ida Nilsson & Andreas Svanebo

5 aug – KIA Fjällmaraton och Ulvang Kvartsmaraton Den trettonde upplagan av KIA Fjällmaraton är över och för 7:e gången vann Andreas Svanebo från Sundsvall. Han gick i mål på tiden 3:33:09 vilket endast är en minut och 40 sekunder efter banrekordet som innehas av Anders Kleist efter förra årets lopp. Tvåan Johan Lantz som…

Läs mer

X