Snabbnavigering

Kvartsmaraton

Kvartsmaraton

Buff Fjällmaraton Bydalsfjällen anmälan öppnar

Boka in 19:e augusti 2017 i löpkalendern! Nu på torsdag den 13:e oktober öppnar anmälan till Buff Fjällmaraton Bydalsfjällen 2017. 50K eller 22K, valet är ditt. Vi hoppas kunna bjuda på en oförglömlig löpupplevelse i spektakulär fjällmiljö oavsett vad du väljer.

Läs mer

Fjällmaraton 2017

Missa inte att bli en del av Fjällmaratonveckan 2017. Datum för veckan är satt till 29:e juli - 5 augusti 2017 och anmälan till de flesta loppen har öppnat.   Datum för Buff Fjällmaraton Bydalsfjällen 2017 blir lördagen den 19:e augusti.

Läs mer

BUFF FJÄLLMARATON 20 AUG

I helgen är det dags för Fjällmaratonfinalen i Bydalsfjällen! Kul med en ny partner i form av Buff som ansluter sig i sista minuten till loppet. Detta kommer innebära en hel del inför kommande års lopp, men redan i år kommer alla deltagare oavsett distans att i efterhand prydas med en riktigt snygg Buffmössa. PM…

Läs mer

Thank you all

What a week it has been! Thank you everyone who made the Fjällmaraton week a fantastic event. All results " width="300" height="150" frameborder="no" allowfullscreen="allowfullscreen">

Läs mer

Tack till er alla!

Vilken vecka det har varit! Tack till alla deltagare, partners och funktionärer som gjorde Fjällkmaratonveckan 2016 till det den blev.

Läs mer