Fjällmaratonläger


Registration is closed

Snabbnavigering

Med andra upplagan av Fjällmartonlägret den 29 juni – 2 juli 2017, vill vi erbjuda er löpare den optimala förberedelsen inför en eventuell start i något av våra lopp. 

Grundtanken är att alla skall känna sig välkomna och få anpassad vägledning  oavsett ambitionsnivå; förstagångslöpare på fjället, vanlig motionär, elitmotionär med tydlig målbild.

I lägret ingår inte bara möjligheten att bekanta sig med fjällterrängen och Fjällmaratonlederna.

Årets Fjällmaratonläger innebär ett fördjupat samarbete med Anders Norsdström, vilket innebär att fotens betydelse för din löpning kommer att få en helt ny innebörd för många deltagare. Förutom Anders föreläsning “släpp foten fri” kommer alla deltagare att få en personlig löpteknikanalys.

Lördagens långpass blir en långtur över hela eller valfria delar av den klassiska Fjällmaratonbanan då alla lägerdeltagare har full mat- och drickaservice som deltagarna i loppet Öppet Fjäll bjuds på.

2014-09-17 17.29.12

Fjellpuls.se kommer även att närvara på lägret med testcenter från intressanta varumärken. Du har alltså möjlighet att prova ut vilken löparsko eller löparsäck som är den optimala för just dig i samband med lägret.

Det blir även grundläggande genomgång av fjällvett och vad som är standard att ha med sig i packningen på träningspasset på fjället för att undvika onödiga risker om olyckan eller väderomställningen skulle bli en obehaglig överraskning på turen.

Ett deltagande på Fjällmaratonlägret innebär dessutom platsgaranti vid anmälan till det lopp du önskar springa sommaren 2017, även om det skulle bli fullanmält innan du bestämt dig.

40km skor