Snabbnavigering

AXA Fjällmaraton 2-9 augusti 2014

2014 är det dags för den tionde upplagan av AXA Fjällmaratons huvudlopp över maratondistans. 

Vi siktar självklart på att bjuda på något nytt inslag som höjer upplevelsen ytterligare. Framförallt jobbar vi på att bygga vidare på den vision vi har om att göra det till en hel vecka med fjällupplevelser. Fler aktiviteter kommer att fylla veckan, livestreamingen skall förhoppningsvis ge era anhöriga på annan ort en möjlighet att följa loppet från flera delar av banan, vårt nyhetsbrev kommer att bli lite mer aktivt under resan fram till nästa års arrangemang, det blir träningstips, intervjuer med intressanta deltagare av olika slag m.m.

FJM2 (21)

På anmälningsfronten blev det liksom förra året en lite väl snabb tillströmning på huvudloppet som tyvärr är fullanmält. Grattis till alla er som har en eftertraktad startplats! Som tur är det lite lugnare på övriga lopp som i dagsläget har ca en tredjedel av platserna kvar vilket ger lite mer tid till eftertanke innan planering av kalendern och anmälan görs.

Buff Fjällmaraton Bydalsfjällen anmälan öppnar

Boka in 19:e augusti 2017 i löpkalendern! Nu på torsdag den 13:e oktober öppnar anmälan till Buff Fjällmaraton Bydalsfjällen 2017. 50K eller 22K, valet är ditt. Vi hoppas kunna bjuda på en oförglömlig löpupplevelse i spektakulär fjällmiljö oavsett vad du väljer.

Läs mer

Fjällmaraton 2017

Missa inte att bli en del av Fjällmaratonveckan 2017. Datum för veckan är satt till 29:e juli - 5 augusti 2017 och anmälan till de flesta loppen har öppnat.   Datum för Buff Fjällmaraton Bydalsfjällen 2017 blir lördagen den 19:e augusti.

Läs mer

BUFF FJÄLLMARATON 20 AUG

I helgen är det dags för Fjällmaratonfinalen i Bydalsfjällen! Kul med en ny partner i form av Buff som ansluter sig i sista minuten till loppet. Detta kommer innebära en hel del inför kommande års lopp, men redan i år kommer alla deltagare oavsett distans att i efterhand prydas med en riktigt snygg Buffmössa. PM…

Läs mer

Thank you all

What a week it has been! Thank you everyone who made the Fjällmaraton week a fantastic event. All results " width="300" height="150" frameborder="no" allowfullscreen="allowfullscreen">

Läs mer

Tack till er alla!

Vilken vecka det har varit! Tack till alla deltagare, partners och funktionärer som gjorde Fjällkmaratonveckan 2016 till det den blev.

Läs mer