Snabbnavigering

Hitta hit / Transfer

Områdesskiss för tävlingscentrum, Trillevallen

Med tåg

Tåg till Undersåkers station. För vidare transport till Trillevallen, Edsåsdalen, Ottsjö eller Vålådalen hänvisas ni till reguljärtrafikens bussar alternativt taxibuss (Taxi Västjämtland, telefon 0647-104 00).

Planerar du att komma med nattåget från Göteborg/Stockholm på tävlingsdagen kan du boka transferbuss direkt till starten. Transfer bokas tidigast två veckor innan tävlingen. Packning kan skickas till målet med tävlingsfunktionärerna. Din startpåse kommer att finnas vid starten för er som anländer med nattåget på tävlingsdagen.

Tips vid bokning av nattåg, använd gräddfilen via: www.nattaget.se

Eller ring 063-663 55 22 och få personlig service.

 

Med bil

Klicka här för en interaktiv karta som du kan använda för att planera din resa med bil

Med flyg

Flyg till Åre/Östersund flygplats alt Trondheim/Vearnes flygplats. Härifrån tar man sig vidare med förslagsvis hyrbil.

 

BUSSTRANSFER TILL START

johan_marklund_140802 (9)

Fri busstransfer avgår från stora parkeringen nedanför backrestaurangen i Trillevallen till starterna för Salomon 27K, Kvartsmaraton samt KIA Fjällmaraton.

Vi rekommenderar er som har bil att åka till Trillevallen och parkera för att sedan nyttja busstransfern till start. På så sätt har ni bilen på plats i nära anslutning till målområdet när ni avverkat respektive lopp.

För boende på anläggningarna Copperhill och Vålådalen ingår fri busstransfer till start och bokas genom respektive reception.

För er som bor på andra anläggningar och inte har tillgång till bil kommer vi under juni att presentera ett busslinjealternativ till självkostnadspris med avgångstider för lämplig ankomsttid till de olika starterna i loppen Salomon 27K, Kvartsmaraton, KIA Fjällmaraton.

Planerade avgångsplatser för den bokningsbara alternativa transfern till start:

Åre, Undersåker, Edsåsdalen samt Ottsjö

 

Mer info om hur ni bokar busstransfer till start kommer under juli månad på hemsidan.

 

TRANSFER EFTER MÅLGÅNG

I nära anslutning till målområdet är ett KIA testcenter upprättat. Härifrån avgår testbilar i och med att de fylls i tre huvudriktningar:

1: Mot Vålådalen, med möjlighet att hoppa av i Ottsjö

2: Edsådalen med möjlighet till avstigning vid Undersåkers tågstation

3: Åre med möjligt avstigning vid Undersåkers tågstation

Huvudhelgen lördagen den 5 augusti kommer dessutom en busslinje upprättas mellan Åre – Trillevallen med avgångar var 40 minut för att transportera publik till målområdet och deltagare hem efter avslutad löpning.